ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

To Apanema rooms στην Αντίπαρο έχει ιδανική τοποθεσία καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμάνι της Αντιπάρου, 70 μέτρα από την πιο όμορφη αμμουδερή παραλία της Ψαραλυκής στην περιοχή του Μύλου και μόλις λίγα βήματα από το κέντρο της Χώρας όπου βρίσκονται τα μικρά παραδοσιακά μαγαζιά, οι καφετέριες και οι ταβέρνες του νησιού.

Sorry, no posts matched your criteria.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗΣ

Για την ολοκλήρωση της κράτησής σας βασική προϋπόθεση είναι η προκαταβολή του 50% του συνολικού ποσού που αντιστοιχεί στις ημέρες διαμονής σας.
Η κατάθεση του ποσού γίνεται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω τραπέζης εντός 3 ημερών από την επιβεβαίωση της κράτησής σας. Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες: Mastercard, Visa, Diners Club.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό εθνικής τρέπεζας ή Eurobank

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ
Για ακύρωση της κράτησής σας έως 21 ημέρες πριν την προγραμματισμένη άφιξη, σας επιστρέφουμε κανονικά το ποσό της προκαταβολής (πιθανά έξοδα επιβαρύνουν το ποσό της προκαταβολής).
Για ακύρωση της κράτησής σας 14-20 ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερ/νία άφιξης, σας επιστρέφουμε το 50% του ποσού της προκαταβολής (πιθανά έξοδα επιβαρύνουν το ποσό της προκαταβολής).
Για ακύρωση της κράτησής σας 13, ή λιγότερες ημέρες, πριν την προγραμματισμένη ημερ/νία άφιξης, δεν ισχύει πλέον η πολιτική επιστροφής των χρημάτων της προκαταβολής.
Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν εμφανιστεί, θα χρεωθεί εξ’ ολοκλήρου το ποσό που αντιστοιχεί στο σύνολο της διαμονής του.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Ώρα άφιξης (check-in): 13.00
Ώρα αναχώρησης (check-out): 11.30
Για την παροχή επιπλέον κρεβατιού (κατόπιν αιτήματός σας) ισχύει η επιπλέον χρέωση των 15€/ημέρα
Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κατοικίδια ζώα